Nya regler för Nya Användare.

Allt som rör forumets upplägg platsar här!
Användarvisningsbild
Andercz
Site Admin
Inlägg: 1052
Blev medlem: tor nov 20, 2008 8:15 pm
Ort: Märsta

Nya regler för Nya Användare.

Inlägg av Andercz »

Hej,
det har på sistone kommit in en massa oseriösa medlemmar på vårt forum, som bara haft som mål att sprida reklam för försäljning av tvivelaktig elektronik och medicinska preparat, typ Viagra.. Oftast agerar de från Ryssland, Kina , Luxemburg eller Ukraina.
Detta är ju inget som platsar här, och det blir betungande att hela tiden kolla upp om det kommit fler. Hur de har tagit sig förbi alla hinder som är uppsatta för att förhindra just detta, är en fråga jag skall ta upp med dem som står för tekniken till vårt Forum.

Nu har jag, i min funktion som Moderator av Forumet, ändrat i inställningarna så att första inlägget en nyregistrerad användare gör, kommer att läggas i kö för att skyndsamt kollas av undertecknad Moderator, alltså jag, Anders Ö.
Detta gör att inlägget kanske inte visas ögonblickligen på Forumet, utan visar sig först när jag har hunnit kolla kölistan. Jag kollar forumet flera gånger dagligen, så fördröjningen skall aldrig bli lång. Är det inget speciellt med inlägget, kommer alla senare inlägg av samma användare att gå vidare utan koll, men jag kan i förhand stoppa alla oönskade inlägg och användare.
Lite Storebrors-fasoner kan man tycka, men det verkar vara nödvändigt tyvärr, med allt skräp som cirkulerar på nätet.

Vänliga hälsningar

Anders Österberg, aka Andercz
Moderator
Det går inte att bromsa sig ur en uppförsbacke...
Låst