Hjul Perak 250

paddis
Inlägg: 5
Blev medlem: fre jun 26, 2015 2:28 pm
Ort: Kungsbacka

Hjul Perak 250

Inlägg av paddis »

Kan någon tipsa om var man säkrast köper fram och bakhjul till en 250 perak.

Jag har skickat frågor till Jawamarkt och Motoren.sk men ingen har svarat.

Finns det möjligen någon som kan ekra fälgar, jag har nya fälgar, men det verkar bli dyrare än att köpa kompletta nya hjul med nav.

Peter
Användarvisningsbild
Andercz
Site Admin
Inlägg: 1035
Blev medlem: tor nov 20, 2008 8:15 pm
Ort: Märsta

Re: Hjul Perak 250

Inlägg av Andercz »

Att handla av Jawamarkt är riktig hazard, det kan gå bra och perfekt, men ofta får man inte ens svar, eller så avstannar kontakten plötsligt... det kan ta allt från ett par veckor till ett halvår eller inte alls.. Kolla deras gästbok, det är ungefär 50/50 med nöjda kunder och folk som rasande undrar vart deras beställda och betalade delar tagit vägen..

www.motoren.sk brukar svara, hur länge sedan var det du skrev till dem? Kolla med www.jawashop.com eller http://www.etovar.cz de förstår engelska bättre än många av de andra. Etovar tar Paypal som betalning, de flesta andra får man betala via banköverföring.

Om du har OK fälgar och nav, men behöver ekra om hjulet, kan du skicka prylarna till Wheels & Parts i Bankeryd , http://wheelsandparts.se/se/search.php?id=39515
De tillverkar ekrarna efter dina önskemål, rimliga priser, och ekrar hjulen till en hyfsad kostnad.

Jag känner inte till utbudet i Göteborgsområdet, men här i Stockholmstrakten rekommenderar jag Wheeler Dealer, han tar säker emot jobb "på postorder" också. www.wheeler-dealer.se/

Kanske någon annan användare här på Forum kan ge ett tips om ekerverkstad i Göteborgsområdet?

Lycka till


Andercz
Det går inte att bromsa sig ur en uppförsbacke...
Skriv svar