Framflyttad!! Sågverksfesten 17-19 juni 2022 i Tavelsjö

Användarvisningsbild
Kent
Inlägg: 71
Blev medlem: tor nov 27, 2008 12:03 am
Ort: Tavelsjö
Kontakt:

Framflyttad!! Sågverksfesten 17-19 juni 2022 i Tavelsjö

Inlägg av Kent »

Har funderat lite på en Jawa-träff här i Norrland igen men inser att det blir svårt att få ihop någon mängd av deltagare. Ett sätt kunde vara att lägga den tillsammans med vår vanliga träff här på sågen i Tavelsjö. Vi har våran Sågverksfest varje år helgen före midsommar. Ni som sett räkenskaperna från Rixträffen 2016 vet att det är billigt här i norr. I år har vi tänkt ta 100 Kr i träffavgift för hela helgen och då ingår frukost lördag och söndag morgon. Vi har liveband både fredag och lördag kväll. De som vill ha sovplatser i vår sovlokal får boka själva och det kostar inget. Vi rekommenderar ändå vår tältplats som nu går efter hela stranden. Det finns vanliga vattentoaletter och dusch.
För de som inte klarar av alla ljud på mc-träff finns det boenden i grannskapet www.landsbygdsturism.se/sv/boende/
Vi brukar servera måltider fredag kväll och på lördag för 40 Kr. Sedan serveras Bullens varmkorv med bröd för 10 Kr och hamburgare för 30 Kr hela nätterna. All billig dryck ska vi inte tala om.
Då vi är så få i vår lokala klubb har vi inga utflykter utan det får deltagarna ta sig för själva om de känner för att ta en tur i omgivningen.
Däremot brukar vi ha våra Hard Wood Games på lördag eftermiddag i stil med lekarna vi hade på Rixträffen.
För träffen behövs ingen anmälan. Endast för sovplats inomhus.
Av någon anledning har vi alltid haft mer norrmän och finnar på fredag än svenskar. De verkar trivas och blir bara fler och fler för varje år.
I år blir det den åttonde Sågverksfesten.

Vad tror ni? Även om ni inte själva har möjlighet att komma kanske det kan locka några Jawa/CZ-ägare att lufta cyklarna.
Den största vinsten är kanske att folk får se våra Jawor. Jag tror inte jag sett en Jawa eller CZ i trafik här uppe sedan vi hade Rixträffen här.
Givetvis får man komma utan mc också. '

Hör gärna av er med synpunkter.
Hälsningar
Kent
090-602 26
070-573 90 31
Skicka inte sms.
Originallitteratur hittar man på www.hortlund.se